Energiespreekuur promoot Buurkracht

HAREN

Er wordt opnieuw een Energiespreekuur gehouden op vrijdag 23 februari in ‘t Clockhuys in Haren. Het februari spreekuur wordt gebruikt om huiseigenaren te informeren over Buurkracht, opgezet door Enexis om burgers te stimuleren elkaar te helpen energie te besparen.

Belangstellenden kunnen zich melden door een mail te sturen aan transitiontownharen@gmail.com of langs te komen bij het Energiespreekuur. Het spreekuur is bedoeld voor alle vragen over energie, energiebesparing in huis en het zelf duurzaam opwekken van energie. U kunt ook ter plekke lid worden van de lokale energiecoöperatie ”Grunneger Power” het alternatief voor de commerciële energiebedrijven. Het spreekuur is een aanvulling op het gemeentelijke digitale energieloket (www.energieloket-groningen.nl/gemeente/haren). Het is voor mensen die liever persoonlijk hun vraag stellen. Op het spreekuur kunnen ook vragen worden gesteld die op het digitale loket niet beantwoord worden. Het Energiespreekuur is een initiatief van Transition Town Haren in samenwerking met energiecoöperatie Grunneger Power en wordt maandelijks gehouden op elke laatste vrijdag van de maand met uitzondering van december. Vragen over energie kunnen ook alvast van tevoren gesteld worden door een mail te sturen naar transitiontownharen@gmail.com. Energiespreekuur, vrijdag 23 februari, van 19:30 tot 20:30. ‘t Clockhuys in Haren (voorruimte bibliotheek aan het einde van de lange tafel)

Auteur

kvanderweide