Colour and Garden Sneeuwklokjestocht

GLIMMEN

Op zondag 11 maart kunt u mee met de Sneeuwklokjestocht in een oldtimer bus van het Nationaal Bus Museum. Colour and Garden brengt dan een bezoek aan de internationaal beroemde tuinen Tuinfleur in Oostwold en Stonefarm in Stadskanaal. In deze tuinen zijn duizenden sneeuwklokjes te zien in heel veel variëteiten. Uw reisleiders zijn Walter en Heiltje Hoogesteger.

Stonefarm, de naam is afgeleid van de vele grote stenen is een tuin van twee hectare. Er zijn niet alleen sneeuwklokjes te zien, maar de tuin is ook een kleurrijk tapijt van honderden krokussen die bloeien. Tuinfleur ligt aan het meer van Blauwestad met een tuin van maar liefst 6000m2. Hier wordt thee met sneeuwklokjesgebak geserveerd in een gezellige accommodatie. De bustocht, entree, thee en sneeuwklokjesgebak en een rondleiding is inbegrepen in de prijs en bedraagt 15 euro (te betalen in de bus). Vertrek 12.30 uur vanaf het Postllion hotel aan de Emmalaan 33 in Haren waar de oldtimer bus op het reisgezelschap wacht achter op het parkeerterrein. Opgave: per mail info@colourandgarden.nl of Mobiel. O6 – 53259764. Zie ook www.colourandgarden.nl

Auteur

kvanderweide