Envogue Groningen nu ook in Haren

HAREN

Zaterdag 17 februari was het dan zover, de officiële opening van Envogue aan de Brinkhorst in Haren. Na een drukke openingsweek met leuke aanbiedingen werd de week afgesloten met een borrel. Wethouder Mathilde Stiekema sprak iedereen toe en verwelkomde onderneemster Mirjam Vogelzang en haar partner en team. Mathilde noemde Envogue een aanwinst voor winkelend Haren. Om 17.15 werd de nieuwe dameskledingwinkel officieel geopend en knipte Mathilde het lintje door!

Envogue heeft sinds 2008 een winkel in de Zwanestraat in Groningen. Twee jaar geleden is er een webshop bijgekomen en met de komst naar Haren heeft Envogue een zichtbare positie ingenomen in Groningen/Haren. Envogue werd in 2008 gelanceerd door Mirjam Vogelzang samen met een enthousiast team jonge dames. Onlangs is Envogue door fashionchick als “hotspot” van Groningen benoemd en kan zich daarmee tot de hipste fashionboetieks scharen. De kracht van Envogue is volgens de eigenaresse de verschillende stijlen, variërend van stijlvol en vrouwelijk tot trendy en stoer, het gelaagde prijsniveau en het persoonlijk stijladvies. Bij Envogue houden ze van trends én van kwaliteit, uitgewerkte maar ook basic stijlen, alles gebaseerd op een breder prijsniveau zodat vrijwel iedere klant kan slagen. Je vindt bij Envogue trendy merken zoals onder andere Supertrash, Kocca, Rinascimento, Comma, Ilse Jacobsen, Given , Pieces en Y.A.S. De twee boetieks hebben een aantal overeenkomstige merken, maar in Haren kun je ook nieuwe labels ontdekken, zoals NIKKIE, ZIP73 en Giacomo. De winkel is gevestigd aan de Brinkhorst 11 schuin tegen over de Hema, naast de op=op shop. Ook aan de jonge moeders is gedacht, achterin de winkel is een kinderspeelhoek ingericht. www.envogue.nl Facebook: Envogue Groningen Instagram: envoguegroningen

Auteur

kvanderweide