Woongemeenschap NOVO aan de Torenlaan zoekt vrijwilligers

HAREN

Voor de locatie van NOVO aan de Torenlaan worden vrijwilligers gezocht. Vrijwilligerswerk bij NOVO Torenlaan biedt de mogelijkheid om kennis te maken met bijzondere mensen die genieten van uw gezelschap. Op de locatie wonen mensen met een verstandelijke beperking. Het feit dat u speciaal voor hem of haar komt, betekent veel voor hen.

Er worden vrijwilligers gezocht voor sportieve/creatieve activiteiten , muziek, koken en een wandelgroepje.

Informatieavond

Op maandag 5 maart vindt er een informatieavond plaats. Bent u geïnteresseerd? Of nieuwsgierig? U bent van harte welkom. De koffie staat klaar! Als u er op 5 maart niet bij kunt zijn maar wel interesse heeft, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 050-5370555. U kunt dan vragen naar Marissa Visser of Jeanine Meems. Dienstencentrum NOVO Waar: Torenlaan 1 Haren Wanneer: Maandagavond 5 maart Tijd: 19.30 - 20.30 uur

Auteur

kvanderweide