Oproep voor Wall of Fame vv Haren

HAREN

Bij vv Haren zijn ze momenteel bezig een "Wall of Fame" te creëren voor overleden speler(ster)s en/of stafleden. Het gaat om leden, die in het verleden selectiespeler/speelster (eerste of tweede elftal) of staflid van deze selecties zijn geweest bij vv Haren.

Vanzelfsprekend zijn er bij de club veel namen bekend, maar om niemand te vergeten doen ze ook deze oproep. Mocht u als familielid weten wie uit uw familie op de Wall of Fame thuishoort, dan kunt u vóór 10 april een foto (liefst formaat 10 x 10) met daarop vermeldt, de naam, het geboortejaar en het jaar van overlijden te verzenden naar: VV Haren p/a R.J de Jager Boterbloemweg 31 9753 HH te Haren Graag ook uw mailadres erbij vermelden, zodat de organisatie bij het gereedkomen van de "Wall of Fame" u daarvan in kennis kan stellen en u kan uitnodigen om bij de onthulling aanwezig te zijn.

Auteur

kvanderweide