Woninginrichting voor KlusWijs Haren

HAREN

De voormalige Formido Bouwmarkt van Arnold Venema en Joke Berkhoudt in Haren wordt binnenkort uitgebreid met het concept KW Wonen.

Momenteel wordt de bouwmarkt omgebouwd naar een complete KlusWijs bouwmarkt en eind maart vindt de heropening plaats. In de tussentijd zal ook het KW Wonen concept worden toegevoegd aan de bouwmarkt. KW Wonen is een onderdeel van de KlusWijs formule en daarmee wordt ruim 250m2 woonplezier volgens het shop-in-shop principe geïntrigeerd in de bouwmarkt. Joke vertelt: “Al geruime tijd zochten we een goede invulling voor onze maatwerkafdeling. Wonen en woonaccessoires is een markt die steeds meer in opkomst is en waar wij een prima aanvulling in zien op onze bestaande bouwmarkt. Het zijn echt twee verschillende facetten, de KlusWijs bouwmarkt en KW Wonen, maar wel onder één dak verkrijgbaar. De bouwmarkt en de woonafdeling vullen elkaar naadloos aan!” Zwaniek Jansen is de nieuwe aanwinst van KlusWijs Haren en krijgt de verantwoordelijkheid over KW Wonen. Zij is interieurstyliste en heeft reeds ruime ervaring in de woonwereld opgedaan. Met haar opleiding en ervaring is zij het ideale gezicht gebleken voor KW Wonen. “Ik ben super blij met deze mooie uitdaging, het lijkt me een schitterende uitdaging, waar ik ongetwijfeld al mijn creativiteit in kwijt kan!” De woonafdeling voorziet in diverse maatwerkassortimenten, zoals behang, gordijnen, vloeren en vloerbedekking, schuifdeurkasten, deuren, shutters, kleinmeubelen, buitenzonwering en woonaccessoires. Zwaniek: “Echt een woonafdeling bomvol inspiraties en leuke ideeën. Het mooie aan deze woonafdeling is dat we de volledige klus uit handen kunnen nemen. We hebben 'eigen klussers' en daarnaast maken we gebruik van een stoffeerder. Dit betekent dat de klant de klus volledig door ons kan laten verzorgen, of het nu gaat om verven, behangen, vloeren leggen, kasten maken of op maat gemaakte raamdecoratie ophangen, we kunnen alles voor de klant doen. Da’s toch geweldig!” Daarnaast vertelt Zwaniek vol trots dat het merk Eijffinger ook gevoerd gaat worden op de woonafdeling van KW Wonen. “Dit is een merk die je niet zomaar kan krijgen, dus hier zijn we super blij mee!”, aldus een trotse Zwaniek. Ook Arnold schuift aan en geeft ons een update van de verbouwing. “De verbouwing ligt op schema, we gaan in het Paasweekend officieel heropenen. In dit weekend zullen we met spectaculaire acties en leuke evenementen de heropening van de bouwmarkt en de woonafdeling groots gaan vieren.” Zet hem vast in uw agenda 30-31 maart en 2 april heropening KlusWijs en KW Wonen in Haren, tot die tijd blijft de bouwmarkt gewoon geopend en wordt u zoals altijd Vakkundig, Vertrouw en Voordelig geholpen!!

Auteur

kvanderweide