De Cabaretpoel 'Vier keer leuk!' speelt in Café Boelens

EELDE

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. Op vrijdag 2 maart speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Café Boelens in Eelde.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Op deze avond spelen:

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans. Chris Verlaan won het Schager Cabaret Festival in 2015. Inmiddels werkt hij aan een nieuw programma. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen. Chris Tobias van Kaam maakt cabaret over onze huidige maatschappij. Daarbij zoekt hij zowel het optimisme als het pessimisme, terwijl hij hier en daar wat dinosaurusgrappen maakt. Rik Rottier is niet in één hokje te plaatsen. Hij brengt rake observaties op een energiek bedje van absurdisme met wat taalvirtuositeit on the side. Hij betovert zijn publiek met magische verhalen. Rik was finalist voor de International Comedy Festival Rotterdam Talent Award in 2015. Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws! Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl. Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk! Vrijdag 2 maart, Café Boelens, Hoofdweg 83 Eelde Aanvang 20.00 uur Voorverkoop: Boelens Tel.050 3091323 / info@cafeboelens.nl

Auteur

kvanderweide