Kennismakingsdagen aan de Kromme Elleboog bij Bloemsierkunst Groeneveld

HAREN

Stap binnen en ruik de nieuwe geuren. Bloemsierkunst Groeneveld gaat verhuizen naar de Kromme Elleboog 46 in Haren. Na een periode van 45 jaar aan de Meerweg openen zij, voor een frisse start, op 1 maart hun winkeldeur aan de Kromme Elleboog. Ook hier zal de naam “Bloemsierkunst Groeneveld” op de gevel prijken.

Na 45 jaar sluit Geertjan Groeneveld op vrijdag 23 februari zijn bloemenwinkel aan de Meerweg. Van zaterdag 24 februari tot en met woensdag 27 februari zijn zij gesloten om vervolgens op donderdag 1 maart de winkeldeur te openen aan de Kromme Elleboog 46 te Haren. Vanaf 1 maart wordt de bloemenwinkel voortgezet door medewerkster Clarissa Drenth. Zij werkt al 13 jaar bij Groeneveld en zit al meer dan 20 jaar in het vak. U bent van harte welkom om te komen kijken tijdens de kennismakingsdagen op de nieuwe locatie op: -donderdag 1 maart vanaf 14:00 tot 17:30 uur -vrijdag 2 maart vanaf 14:00 tot 17:30 uur -zaterdag 3 maart vanaf 10:00 tot 17:00 uur Het telefoonnummer 050-5350722 blijft ongewijzigd. U kunt uw bestellingen doorgeven via info@bloemsierkunstgroeneveld.nl Vanaf 26 februari zal de nieuwe website actief zijn op www.bloemsierkunstgroeneveld.nl

Auteur

kvanderweide