Interactief schoolconcert voor GBS Het Mozaïek

HAREN

GBS Het Mozaïek kwam op donderdagochtend 22 februari met maar liefst 50 leerlingen naar 't Clockhuys-CKC. De leerlingen kwamen een Schoolconcert beluisteren en bekijken: "Whatsappen met componisten".

Een bijzondere voorstellinging want vier musici van 't Clockhuys-CKC kropen in de huid van een jongen van 10 jaar, Robert genaamd, die steeds appjes kreeg van componisten. Zo maakte Robert een reis door de muziekgeschiedenis en luisterden de kinderen naar muziek uit verschillende stijlperiodes. De leerlingen werden ook actief bij het concert betrokken. Aan het eind van het concert bleek dat het muzikale kinderen waren, want ze konden op alle instrumenten die onder hun stoel lagen heel goed in de maat meespelen met de musici.

Auteur

kvanderweide