Up to date bij Bohemian hair

HAREN

Susanne Dijkema heeft op 15 januari dit jaar de deuren geopend van Bohemian hair op Kerkstraat 3, haar eerste eigen salon. Susanne heeft jarenlange ervaring en de vele cursussen die zij volgde maken deze eigenaresse en haar enthousiaste personeel een aanwinst voor het dorp.

Up to date

Bij Bohemian Hair staat de verzorging van de klant centraal. U krijgt altijd persoonlijk professioneel advies en antwoord op al uw haar-vragen. Bij Bohemian hair is iedereen op de hoogte van de nieuwste trends en gaan ze met het team regelmatig naar cursussen om de salon ‘up to date’ te houden. De salon beschikt over een ruim assortiment aan luxueuze haarverzorging, Extensions, Barber producten voor de heren en styling benodigdheden. Er hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer in de salon en er staat vanzelfsprekend een heerlijke kopje koffie, cappuccino, espresso of kopje thee voor u klaar. Online reserveringen kunnen gemaakt worden via de website www.bohemianhair.nl Bellen voor een afspraak of advies kan via het nummer : 050-2046864 Facebook: Bohemian hair haren Instagram: @bohemianhairpronl Bohemian hair is ook op maandag en koopavond geopend!

Auteur

kvanderweide