Seniorenvereniging Haren bedankt haar vrijwilligers

HAREN

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond op 22 februari heeft Seniorenvereniging Haren haar vrijwilligers bedankt voor de uitvoering van het vele werk voor hun SVHaren.

“Zonder deze toppers zou het niet mogelijk zijn om een club als de onze, met een zo groot scala aan activiteiten voor gezelligheid en ontmoeting aan de ene kant en belangenbehartiging aan de andere kant, in de benen te houden”, zegt voorzitter Anne Boersma. “Vrijwilligers zijn het noodzakelijke smeermiddel voor een vereniging”. Deze actieve leden werd een spelavond in de Mellenshorst aangeboden. Onder het genot van koffie, drankjes en heerlijke hapjes werd het Groninger spel Krek gespeeld. De vragen van het spel, over allerlei wetenswaardigheden betreffende de provincie Groningen, werden aangevuld met vragen ‘uit eigen keuken’ over Haren. Tien groepen streden tegen elkaar om de hoogste eer. De poedelprijs, de traditionele dubbele tompoes voorzien van de tekst ‘Tobber’, werd uitgereikt aan de laagst scorende groep. Een zelfde tompoes met het opschrift ‘Topper’ was de buit voor de leden van het winnende team. Bovendien kregen de winnaars elk een exemplaar van het bovengenoemde familiespel Krek. Een leuke bijkomstigheid hierbij is dat het fraaie ontwerp van dit spel bedacht is door de bekende Harense grafisch kunstenaar Koos Staal, ontwerper van de huisstijl van de SVHaren en lid van deze club. Na nogmaals een dankwoord ging men huiswaarts met voor allen een kleinigheid ter herinnering.

Auteur

kvanderweide