Lezing over leerproblemen

ZUIDLAREN

Heeft uw kind problemen met lezen, spelling of rekenen? Blijkt dat meedoen in de groep moeizaam gaat, terwijl uw kind best intelligent is? Kom dan naar de lezing over leerproblemen in de Ludinge in Zuidlaren.

De schoolse manier van leren sluit waarschijnlijk niet aan bij de manier van leren van uw kind. Uw kind heeft een andere leerstijl. De Kernvisiemethode leert kinderen een andere leerstrategie, waardoor lezen en spelling wel lukt. Is rekenen een probleem? Met de Hands-on rekenmethode gaat het wel lukken. Heeft u een tiener die nog een eigen leerstijl moet ontdekken? Bij de cursus 'Ik leer leren' wordt het duidelijk. Nieuwsgierig naar deze andere benaderingen van leerproblemen? Kom dan op 5 maart naar de lezing over leerproblemen in de Ludinge,  Ludinge 4 Zuidlaren. Tijd: 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.hoebedoeloe.nl.

Auteur

kvanderweide