NL Doet in het Burgemeester Boeremapark Haren

HAREN

NL Doet wordt jaarlijks in de maand maart georganiseerd door het Oranjefonds en is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op zaterdag 10 maart worden ook in het Burgemeester Boeremapark in Haren weer de handen uit de mouwen gestoken.

De Stichting Burgemeester Boeremapark werd eind 2010 opgericht. Sindsdien dragen veel vrijwilligers elk jaar met NL Doet een steentje bij aan het behoud en beheer van het fraaie Boeremapark. Tijdens NL Doet wordt in het park altijd veel werk verzet, dank zij inzet van velen. Minstens zo belangrijk is de goede sfeer en de ontmoeting met omwonenden en gebruikers van het park.

Klussen

In het Boeremapark kunnen tijdens NL Doet op zaterdag 10 maart verschillende klussen worden gedaan. Zo staan het uitmesten van de stal in het hertenkamp, het opruimen van zwerfvuil en het verwijderen van opschot en snoeiwerk steevast op het programma. Bij goed weer krijgen deze keer ook de bankjes een likje verf. Kortom er is weer genoeg te doen, zowel licht werk als wat zwaardere klussen. NL Doet 2018 start in het Boeremapark om 10.00 uur bij de grote stenen bank met een kop koffie + koek en verdeling van de klussen. Rond 13.00 uur zal het werk zijn gedaan en wordt er afgesloten met een lekker kop soep en brood.

Meedoen?

Doe mee en meldt je via boeremapark@gmail.com of via de website van de NL Doet (www.nldoet.nl). Op de website www.boeremapark.nl vindt u meer informatie over NL Doet in het Boeremapark en de activiteiten van de stichting.

Auteur

kvanderweide