Pianotrio en –kwartet in Museum Vosbergen

EELDE

In Museum Vosbergen treden op vrijdag 2 maart musici op die deelnemen aan een Internationale Masterclass van het Akoesticum Talent Programme.

Akoesticum, gevestigd in een voormalige kazerne in Ede is het eerste en enige trainingscentrum voor muziek, dans en theater van Nederland. Het Akoesticum Talent Programma vindt plaats van 24 februari tot en met 4 maart 2018. Na zes inspirerende educatieve dagen in Ede zullen de deelnemers vier concerten verzorgen, verspreid over Nederland. Inmiddels is bekend welke ensembles er naar Eelde komen: het Fauré Trio en het Franck Quintet. Wat voor namen daarbij horen weten we nog niet, maar het is een mooi gevarieerd gezelschap van musici van conservatoria uit Londen, Berlijn en verschillende Nederlandse conservatoria. Het programma vermeldt het Pianotrio no. 2 op.120 in d klein van Gabriel Fauré en het Pianokwintet in f klein van César Franck (www.akoesticumtalentprogramme.nl). Aanvang concert: 20:15 uur Museum Vosbergen, Vosbergerlaan 35 Eelde 050-3081291 info@museumvosbergen.nl

Auteur

kvanderweide