Groningen Airport Eelde start onderzoek onder zakelijke reizigers

EELDE

Wordt er bij uw bedrijf regelmatig zakelijk gevlogen? Door uzelf en/of uw collega’s? Dan is uw informatie voor Groningen Airport Eelde enorm waardevol. Helpt u mee het bestemmingenaanbod te optimaliseren? Vul dan de enquête van Groningen Airport Eelde.

Groningen Airport Eelde wil het bestemmingenaanbod optimaliseren en uitbreiden, ook voor de zakelijke reiziger. Daarom is Groningen Airport Eelde samen met onderzoeksbureau Enneus een onderzoek gestart. De luchthaven wil hiermee beter inzicht krijgen in het vlieg- en boekgedrag van personen die voor hun werk regelmatig reizen. U kunt de enquête invullen via www.enneus.nl/gae. Gesprekken met luchtvaartmaatschappijen De verzamelde data wordt gebruikt in gesprekken met luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven kan laten zien waar de markt interesse in heeft en wat de potentie van een bestemming is. Dit is belangrijke informatie voor de luchtvaartmaatschappij bij het starten van een nieuwe verbinding.

Auteur

kvanderweide