Theaterdag bij Kleurrijk Haren: leer elkaar kennen in 1 dag

HAREN

Kleurrijk Haren onderzoekt samen met de theatermakers van de Proeverij op bijzondere wijze wat mensen verbindt. Tijdens een 1-daagse workshop op 24 maart wordt er op een unieke manier samen theater gespeeld. Er worden gedurende de dag een breed assortiment van creatieve oefeningen en spelvormen gedaan. Ervaring is niet nodig, nieuwsgierigheid en enthousiasme natuurlijk wel. Zo leer je elkaar in 1 dag op een unieke manier kennen.

Deze theaterdag is een initiatief van Vereniging Kleurrijk Haren, Frank Elsdijk, Pieter van Dijken, Larissa Okamba en Marieke Gunnewijk. Zij zijn geïnteresseerd in het samen ontwerpen en ontwikkelen van verhalen, theater en spelvormen met acteurs en niet-acteurs op het snijvlak van kunst, leven en maatschappelijke betrokkenheid. De werkvormen die ze gebruiken zijn onder andere ontleend aan Augusto Boal's forumtheater. Waarbij kleine en grote persoonlijke verhalen van deelnemers de rode draad vormen. Proeverij Participatie Theater 24 maart 11.00 – 17.00 uur Workshop Theater Locatie: De Mellenshoek, Waterhuizenweg 36 Haren Kosten: Gratis voor Kleurrijk Haren leden. Lidmaatschap vanaf 5,- per volwassenen per jaar. Aanmelden of meer informatie via kleurrijkharen@outlook.com of 06-37225864

Auteur

kvanderweide