Aan beweging geen gebrek in de krokusvakantie |

HAREN

In de voorjaarsvakantie organiseerde de Sportcoaches wederom twee sportdagen in de Scharlakenhof. Meer & anders bewegen voor kinderen in de vakantie. Sportcach Bas Veldman: "In samenwerking met lokale verenigingen werd er een gevarieerd programma samengesteld voor de kinderen. Zo komen ze met veel verschillende sporten in aanraking. Aanwezig waren HSV Gymnastiek, HSVB, Stentor, Karate Vereniging Scharlakenhof, TSH, V&S Handbal uit Groningen en Vako Handbal uit Vries. Op dinsdag werd de grote sporthal omgetoverd tot een lasergame-arena. Hier werd volop gebruik van gemaakt, waardoor er de hele dag activiteiten waren. Dankzij inzet van de studenten van het Instituut voor Sportstudies verliepen alle drie de dagen weer goed! Nieuw dit keer waren de spelletjes met het thema 'Gezondheid'. Ook kregen de deelnemers een vers gemaakte smoothie."


Auteur

kvanderweide