Zwem4daagse tijdens winterse vakantieweek |

HAREN

In Haren deden veel kinderen en volwassenen, tijdens de winterse vakantieweek mee aan de zwemvierdaagse. Naast het schaatsen in het gure weer werd er ook met veel plezier gezwommen in Zwembad Scharlakenhof in Haren. Vier dagen zwemmen voor een mooie medaille. Daar deden veel kinderen het voor!

De zwemvierdaagse werd voor de derde keer gehouden in het zwembad samen met het Huis v/d Sport Groningen. Het thema dit keer was 'Beweging is gezond voor iedereen, voor jong en oud, van 5 jaar tot 99 jaar. De zwemvierdaagse werd gehouden van maandag 26 februari t/m donderdag 1 maart. Er kon van 17.00 uur tot 19.00 uur 250, 500 of 1000 meter (resp. 10, 20 en 40 banen) worden gezwommen. Een mooi tijdstip, want zo was er overdag nog genoeg tijd om te schaatsen. Ook werden er diverse workshops gegeven.

Auteur

kvanderweide