Hoe fit bent u? Doe de fittest!

NOORDLAREN

Stichting Torion houdt op zaterdag 7 april een fittest voor inwoners van de gemeente Haren in de leeftijd vanaf 60 jaar. De fittest, ontwikkeld door de RUG, is laagdrempelig en heel geschikt voor mensen die graag een stap willen zetten naar een actievere leefstijl.

Fittest

De test start met een bloeddrukmeting. Vervolgens wordt de spierkracht, reactievermogen, handvaardigheid, lenigheid en conditie gemeten. Na afloop kunt in gesprek met een beweegconsulent en kunt u bekijken welke mogelijkheden er zijn om te bewegen en sporten op eigen niveau. Die dag kunt u ook genieten van een massage van Ulrike Dauter (massagepraktijk Noordlaren) en u kunt zich laten adviseren over voeding en diëtetiek door een deskundige van Balanza.

Aanmelden en meer informatie

Stichting Torion, 050-534 41 73 / email naar Natasja Steenbergen: n.steenbergen@torion.nl Zaterdag 7 april 2018 Dorpshuis De Hoeksteen, Lageweg 65 Noordlaren 10:00-14:00 uur Entree €4,-

Auteur

kvanderweide