LaDress Boutique komt naar Paterswolde

PATERSWOLDE

Op 14 maart komt LaDress, met haar rondreizende pop-up concept LaDress Boutique, naar Paviljoen van de Dame in Paterswolde.

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Een jurk waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend. Recentelijk zijn er drie nieuwe lijnen toegevoegd aan de collectie: LaDress Couture, LaDress Balance en LaDress Girls. LaDress wordt exclusief verkocht via www.ladress.com, de LaDress Brand Boutiques en rondreizend pop up concept LaDress Boutique. LaDress Boutique Woensdag 14 maart 13:00 – 21:00 Paviljoen de Dame Paterswolde Meer informatie via www.ladress.com

Auteur

kvanderweide