Thalia presenteert “Amerika Amerika”

HAREN

Muziektheater Thalia brengt de musical "Amerika Amerika" naar 't Gorechthuis in Haren. De eerste uitvoering vindt plaats op vrijdag 16 maart.

"Amerika Amerika" is een musical van Jos Brink en Frank Sanders en de muziek is van Henk Bokkinga. Thalia staat onder leiding van dirigent Petra Abeln en wordt begeleid door een combo met aan de piano Eddy Muntendam. De regie is in handen van Fred Rutting. "Amerika Amerika" speelt zich af op het schip de Nieuw Amsterdam, en dan wel het laatste schip dat vertrok voordat de Tweede Wereldoorlog begon in 1939. De Joodse goochelaar Benjamin Benjamins wil een nieuw leven voor zichzelf zoeken in Amerika, maar komt in een hectische situatie terecht als hij de verstekelinge Fanny Jansen ontmoet. De kaarten zijn te koop in ’t Clockhuys, Centrum voor Kunst en Cultuur, Brinkhorst 3 in Haren (tijdens openingsuren). Natuurlijk kunt u ook (indien niet uitverkocht) aan de zaal kaarten kopen. Data “Amerika Amerika”: Vrijdag 16 maart, aanvang 20.00 uur Zaterdag 17 maart, aanvang 20.00 uur Zaterdag 24 maart, aanvang 20.00 uur Zondag 25 maart, aanvang 15.00 uur Locatie: ’t Gorechthuis, Hortuslaan 1 Haren

Auteur

kvanderweide