Open zangochtend bij koor Nova Zembla

HAREN

Koor Nova Zembla houdt op zaterdag 14 april een open zangochtend. Nova Zembla is een lotgenotenkoor, bestaande uit mensen die allemaal met kanker te maken hebben (gehad). Als patiënt, familielid of nabestaande. De leden zijn afkomstig uit heel Drenthe en Groningen.

Zingen blijkt voor veel mensen een fijne en goede manier om de intense emoties rondom kanker te uiten en te verwerken. Perfect zingen is niet het doel. Plezier in zingen staat centraal. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, alle liedjes worden terplekke, zonder ‘huiswerk’ aangeleerd. Het programma houdt rekening met eventuele vermoeidheid van de leden. Het koor zingt 1x per 2 weken (in de oneven weken) op de zaterdagochtend.

Open zangochtend

Nova Zembla heeft ruimte voor nieuwe leden. Iedereen die wil luisteren of mee wil zingen is van harte welkom op zaterdagochtend 14 april vanaf 09:30 uur in het Boshuys gelegen achter Het Behouden Huys, Rijksstraatweg 363A in Haren. De open zangochtend duurt tot 12:00 uur. Nova Zembla is onderdeel van het landelijke korennetwerk Zingen voor je Leven. Zie www.koornovazembla.nl voor meer informatie en filmpjes.

Auteur

kvanderweide