Visio De Brink en Visio De Heukelom openen deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

VRIES/HAREN

Van 12 t/m 17 maart 2018 vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. Visio De Brink (Vries) en Visio De Heukelom (Haren) houden diverse activiteiten tijdens deze week. Het doel is om mensen die zich oriënteren op een baan in de zorg te laten ontdekken en ervaren of werken bij Visio iets voor hen is.

Op 13 maart is er bij De Brink een mogelijkheid om te speeddaten voor vakantiewerk bij een van de woon- en dagbestedingslocaties van Visio in Vries of Haren. In de Nacht van de Zorg op 16 maart laten medewerkers graag zien hoe de zorg voor cliënten in de nacht geregeld is bij Visio. Op zaterdag 17 maart is er open huis bij zowel Visio De Brink in Vries als bij Visio De Heukelom in Haren.

Activiteiten

13 maart: speeddaten, van 10.00 tot 14.00 uur, Groningerstraat 15, Vries 16 maart: de Nacht van de Zorg, van 21.00 tot 23.00 uur, Groningerstraat 15, Vries 17 maart: open huis bij Visio De Brink, van 13.30 tot 15.00 uur, Groningerstraat 15, Vries Om 13.30 uur en 15.00 uur is er een rondleiding over het terrein. Ook mensen die een woonlocatie zoeken voor hun kind of familielid zijn van harte welkom. 17 maart: open huis bij Visio De Heukelom, van 13.00 tot 16.00 uur, Rijksstraatweg 286, Haren Ervaringsmiddag: ruiken, voelen, proeven en ervaren. Daarnaast informeren de medewerkers van De Heukelom bezoekers graag over de mogelijkheden voor dagbesteding, onderwijs, wonen en logeren.

Week van Zorg en Welzijn

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn openen honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. ZorgpleinNoord is de werkgeversorganisatie voor Visio in Vries en Haren.

Auteur

kvanderweide