Mel, Leonie en Meike doneren hun lange haar aan Stichting Haarwensen

GLIMMEN

Mel Meursing, Leonie Deijs en Meike Talma hebben op dinsdag 13 maart hun dikke haarbos samengebonden in een vlecht en laten afknippen. De drie lange blonde vlechten werden gedoneerd aan de Stichting Haarwensen.

De drie jonge dames werden vakkundig geknipt door meesterkapper Alwin Bazuin van Kapsalon Quintus in Glimmen. De populaire en drukbezette kapper aarzelde geen moment en stelde zijn salon en kunsten gratis ter beschikking voor deze bijzondere geste van Mel, Leonie en Meike. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen, die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Auteur

kvanderweide