Flashman: verrassend eigentijds

HAREN

Flashman heropende 9 maart met de vernieuwde winkel. 15 maart was de officiële opening voor genodigden. Irene Olivier: „Familie, vrienden, mensen die mee hebben gewerkt aan de verbouwing, ondernemers uit het dorp en diverse klanten waren aanwezig om samen met ons dit mooie moment te vieren. We hebben begin 2016 een mooie start gemaakt in Haren met de overname van Flashman. Nu, twee jaar later, vonden we het tijd om het interieur aan te passen aan de collectie. Het mocht allemaal iets strakker en moderner, zodat we de bestaande klanten kunnen verrassen en tegelijk een nieuwe doelgroep aanspreken. Door de klassieke gemetselde boogjes te vervangen voor zwarte stalen balken, de zware dichte kasten te vervangen voor luchtige stalen exemplaren en het lichtplan te verbeteren, oogt de winkel ruimer, frisser en opener. Er zijn daarbij wat leuke elementen in de winkel geplaatst om de nodige warmte te geven. Qua merken passen we ieder seizoen wel iets aan. Soms komen we een leuk merk tegen dat goed bij onze winkel past. We hebben afgelopen winter al nieuwe merken als Adhoc, Museum en Geox geïntroduceerd en voegen daar dit voorjaar o.a. ook Scotch&Soda, Eton en Knowledge aan toe. Naast de vernieuwde winkel hebben we ook een nieuwe website met webshop waarop een groot deel van onze collectie wordt getoond.”

Online bestellen, even oriënteren of liever de fysieke winkel bezoeken, het is allemaal mogelijk bij Flashman. Flashman is actief op Facebook en Instagram, beide onder de naam FLASHMANHAREN.


Auteur

Redacteur