Groenenberglezing ‘Gezondheid en meer…’ door Mareike Folmer

GLIMMEN

Mareike Folmer houdt op donderdag 5 april de Groenenberglezing ‘Gezondheid en meer...’ in dorpshuis De Groenenberg in Glimmen.

Gezondheid is een groot goed. Gezondheid ervaren is een vorm van bewustzijn, zowel fysiek als mentaal. Ziekte is een verstoring hiervan en kan van grote invloed zijn op ons leven. Mareike Folmer kijkt vanuit verschillende aspecten naar gezondheid. Wat ervaren we bij onszelf? Vraagstukken als vervuiling, ouder worden, overgewicht en bewegen komen aan de orde. Hoe bewust zijn we van wat voeding met ons doet. Wat is de invloed daarvan op onszelf en het perspectief voor later? Benutten we alle mogelijkheden die binnen ons bereik liggen? Wat heeft de gezondheidszorg ons te bieden? Vertrouwen we hier blindelings op of hebben we vragen en consulteren we dokter Google? Al deze vragen zullen zich in deze lezing aandienen. Niet alle vragen zijn eenvoudig te beantwoorden. Mareike reikt handvatten aan hoe met deze problemen om te gaan. Data: donderdag 5 april Tijd: 20:00 uur Locatie: dorpshuis De Groenenberg, Markeweg 17 Glimmen Entree: 3 euro

Auteur

admin