Voorjaarseditie Fashion Dag

HAREN

Na het grote succes van de in het najaar gehouden Fashion Dag start nu ook in het voorjaar het nieuwe modeseizoen met de Fashion Dag Haren. Voor de dorpskerk, in het hart van het centrum, presenteren 21 Harense modebedrijven de nieuwste trends en kleuren aan een groot publiek. Het wordt weer een wervelende show met ruim aandacht voor de mooiste combinaties. De Fashion Dag wordt gehouden op zaterdag 24 maart. De modellen lopen twee shows. De eerste show is om 13.30 uur, de tweede om 15.00 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om het getoonde te kopen in de winkels.

De najaarseditie van de Fashion Dag is op zaterdag 15 september. Beide evenementen worden georganiseerd door Ondernemend Haren onder de pay-off ‘Ervaar Haren’, waarmee de ondernemers Haren op de kaart zetten als uniek winkelcentrum in de regio. De gehele evenementenkalender van Ervaar Haren is te zien op de nieuwe site www.ervaarharen.nl.


Auteur

Redacteur