Allerzorg houdt samen met supermarkt Jumbo een zorgtafel voor inwoners Haren

HAREN

Op 28 maart en 6 april wordt een zorgtafel gehouden in de Jumbo in Haren. Een gezellig praatje maken, een kopje koffie of thee drinken én vragen kunnen stellen op het gebied van zorg thuis? Dat kan aan de zorgtafel van Allerzorg.

Tijdens dit evenement nodigen verpleegkundigen van Allerzorg de supermarktbezoekers van Jumbo uit om aan te schuiven aan de tafel in de koffiehoek. “Met dit initiatief willen we de zorg als het ware naar mensen toe brengen. We willen inwoners van Haren op een laagdrempelige manier informeren over de mogelijkheden van zorg thuis”, zegt éen van de initiatiefnemers van de zorgtafel. “Het gaat daarbij niet alleen om wijkverpleging, maar ook om zorg voor mensen met beginnende dementie die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. We merken dat er bij die laatste groep een toenemende zorgvraag is en we willen graag het gesprek aangaan om samen te kijken hoe we daarbij kunnen helpen.” De zorgtafel wordt op de volgende data: Woensdag 28 maart, 9:00 uur tot 12:00 uur, vestiging Jumbo op het Anjerplein 31 in Haren Vrijdag 6 april, 9:00 uur tot 12:00 uur, vestiging Jumbo op de Kroonkampweg 10 in Haren

Auteur

admin