Snuffelen naar tweedehands schatten

HAREN

Twee maal per jaar wordt er door Speel-o-theek Haren in sportcentrum Scharlakenhof de grootste tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs van het Noorden gehouden. Ook dit voorjaar zijn er weer drie beurzen. Iedere beurs telt ruim 170 plaatsen waar particulieren hun goederen verkopen. Per beurs staan er andere verkopers. Op vrijdagavond 16 maart vond de eerste beurs plaats in een afgeladen sporthal. Zoals altijd stond er een lange rij bezoekers voor de ingang van de sporthal te wachten. Eenmaal binnen hadden ze ruim de keus in hun speurtocht naar leuke kleding voor het komende lente/zomerseizoen. Zaterdagochtend 17 maart was de tweede beurs Heeft u deze beurzen gemist? Op vrijdagavond 23 maart is de laatste beurs. Met de opbrengst van de beurzen kan de Speel-o-theek nieuw materiaal aangeschaffen. Zie ook www.sotharen.nl.

Foto: Stef Steneker


Auteur

Redacteur