Vogelen voor jongeren

EELDERWOLDE

Vogelen is ‘hot’ tegenwoordig. Helaas is er niet zo veel aanbod op dit gebied voor jongeren. Vanuit de IVN natuurgidsenopleiding wordt er gewerkt aan een eindopdracht met als thema vogelen voor jongeren. De eerste workshop vindt plaats op 7 april bij de Onlanderij.

Voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar worden er in het voorjaar van 2018 workshops georganiseerd waarbij IVN jongeren wil laten kennismaken met vogelen. In vervolg op de eerste workshop kunnen jongeren die dat willen nog twee workshops volgen. Bij voldoende belangstelling kunnen dechte enthousiastelingen lid worden van een jongeren vogelclub. Het is dan de bedoeling om regelmatig onder begeleiding te gaan vogelen rond Groningen en Haren. Als je interesse hebt dan kun je een mailtje sturen naar: ugo@hetnet.nl Eerste workshop Vogelen voor jongeren, 7 april, 09:00 uur, Onlanderij, Madijk 1 in Eelderwolde.

Auteur

admin