Wat is jouw gunfactor als ondernemer?

ONNEN

We vertellen vaak WAT we doen maar niet WAAROM en vergeten ook vaak de gunfactor. Waarom komt een klant bij JOU. Of visueel uitgebeeld, waarom kiezen ze voor de gele deur en niet voor een grijze? Op de bijeenkomst van Open Coffee Haren op donderdag 15 maart was dat het onderwerp en tegelijkertijd de opdracht. Vertel elkaar waarom je dit werk doet, welk onderdeel je zo leuk vindt/word je blij van, waarom word je er blij van.

De opdracht was tevens om te luisteren en feedback te geven of je de enthousiasme en passie ook voelde en daardoor ook inderdaad een gunfactor gecreëerd is. Het bleek dat deze insteek, deze manier van kennismaking veel gespreksstof opleverde met waardevolle onderlinge inzichten en contacten. Er was een goede opkomst met veel nieuwe gezichten waaronder Mark Kuipers van BAARD advies. Zijn reactie op Open Coffee Haren: "Heel informeel, heel relaxed. Leuk ook dat er een interactief stukje in zat waarbij je vragen kunt stellen en mensen leert kennen, geïnitieerd door Open Coffee zelf. Heel positief, ik probeer zeker vaker te komen."

Van offline netwerken naar online netwerken

Laat Open Coffee Haren weten wat jouw gunfactor is en deel deze in de community Heb je nog geen inlog, meld je gratis aan voor de Open Coffee Haren groep binnen de www.socialmediacommunity.nl. Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand Tijd: v.a. 9.30 uur tot 11.30 uur, presentatie 10.00 uur

Auteur

kvanderweide