Op Muzikale Roadtrip met het Maartens

HAREN

23 leerlingen van het Maartenscollege uit Haren doen dit jaar eindexamen in het vak muziek. Zij sluiten af met een daverend slotconcert. Donderdag 5 april is dè avond waar u bij moet zijn! Op deze avond nemen de eindexamenleerlingen havo en vwo u mee op een muzikale roadtrip.

Het programma wordt gevuld met nummers in verschillende talen, reis-gerelateerde nummers en ook nummers die ons doen denken aan reizen. Het belooft dus een wereldlijke avond te worden!

Project Shower Power

Zoals elk jaar maken de leerlingen niet alleen muziek voor hun examen, maar ook voor een goed doel. De opbrengst van het concert zal dit jaar naar het project Shower Power gaan. Dit is een project waarbij ze in de puinhopen van Moria, waar werkelijk geen schone wc te vinden is, een mogelijkheid gecreëerd hebben voor vrouwen en kinderen om te douchen. Met een kopje thee en een gesprek. Een föhn. Gewoon, even weer mens zijn. Dit is voor mensen die in een continue roadtrip vast zitten en door het sluiten van de grenzen niet meer verder kunnen.

Examenexpositie

In de pauze kunt u uw ogen nog meer verwennen door ook een kijkje te nemen bij de eindexamenexpositie van de beeldende kunst leerlingen in de andere gymzaal.

De kaartverkoop gaat van start op 28 maart in de grote pauze in de aula op school. Omdat iedereen hartstikke welkom is, zullen er op de avond zelf ook nog kaarten verkocht worden aan de deur!

De leerlingen hopen zoveel mogelijk bezoekers te verwelkomen. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd.

Slotconcert

Datum: Donderdag 5 april

Aanvang: 19.30 uur (zaal open om 19.00u)

Entree: €3,-

Locatie: gymzaal Maartenscollege, Hemmenlaan 2 Haren


Auteur

Redacteur