Run de Middelhorst met Wendy en Bert

HAREN

Bij Run de Middelhorst runnen de deelnemers in duo's (of trio's) een avond Café De Middelhorst in Haren en degene met de meeste omzet wint een all inclusive reis naar Mallorca. Zaterdag 31 maart vindt de een-na-laatse Run de Middelhorst plaats, dan houden Wendy en Bert een Beach Party en brengen de zomer naar Haren.

Wendy: „Bert en ik waren meteen enthousiast over Run de Middelhorst en we dachten hier doen wij aan mee! Het lijkt ons een hele leuke ervaring. De afgelopen maanden hebben we veel thema's voorbij zien komen, van "het foute feest" tot een "60's & 70's party". Wij houden een echte Beach Party! Graag komen wij met u in zomerse sferen, ondanks het koude weer buiten. In Café De Middelhorst wordt u lekker warm. Dus trek je zomerse kleren aan en kom de 31ste naar onze Beach Party! De playlist staat klaar en de drankjes staan koud. Wij hopen u te zien tijdens Run De Middelhorst!”


Auteur

Redacteur