Creatieve Carrousel in De Rieshoek

NOORDLAREN

In de Rieshoek in Noordlaren vindt 30 maart een Creatieve Carrousel plaats. Moet u deze Goede Vrijdag werken maar zijn uw kinderen vrij, dan is deze speciale dag op de Rieshoek wellicht een uitkomst.

Workshops

Kinderen vanaf zes jaar zijn twee dagdelen welkom om deel te nemen aan super leuke een afwisselende workshops naar keuze. Per dagdeel worden er drie workshops aangeboden. In de ochtend fotografie, grafiek en techniek in De Knutselkeet en in de middag grafiek, textiel en wederom techniek (houtbewerken) in De Knutselkeet. Tijden: van 08.30 tot 11.30 en van 12.30 tot 15.30. Overblijven van 11.30 tot 12.30 inclusief lunch is mogelijk. Opgeven via activiteitenrieshoek@gmail.com. Voor meer informatie kunt u bellen met Karianne Simmers, 06-36163661

Auteur

kvanderweide