Groen Grut: nieuwe kinderactiviteiten bij De Mikkelhorst in Haren

HAREN

 Om de publiekskant van De Mikkelhorst nog verder te professionaliseren worden er terugkerende activiteiten voor kinderen georganiseerd onder de naam ‘Groen Grut’. Deze vrolijke en educatieve activiteiten hebben als leidraad de natuurbeleving rondom De Mikkelhorst.

De Mikkelhorst is een gezellige zorgboerderij aan de rand van Haren voor mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het oog op integratie heeft De Mikkelhorst naast een zorgfunctie ook een belangrijke publieke functie. Met een grote pluktuin, een mooie speelweide en een kinderboerderij is het een fijne plek om te komen voor medewerkers en bezoekers. Voor de organisatie en promotie van onder andere deze activiteiten zijn onlangs twee nieuwe medewerkers aangesteld. Fafany Koopmans, medewerker Educatie & Recreatie ontwikkelt en realiseert de Groen Grut activiteiten. Haar collega Rinske van der Sluis zorgt voor de communicatie naar publiek en pers.

Vrijwilligers gezocht

Voor hulp bij de uitvoering van de activiteiten is De Mikkelhorst nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als Groen Grut vrijwilliger ben je van het begin tot het eind betrokken bij de activiteiten. Van ontwerp tot uitvoering. De Mikkelhorst hoopt een club van +/- vijf betrokken vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Heb je interesse? Kijk dan op www.mikkelhorst.nl voor meer informatie.

Agenda Groen Grut

Vrijdag 30 maart: Paaseieren zoeken Zaterdag 31 maart: Nestkastjes maken Woensdag 11 april: Start van de cursus Kind & Pony Vrijdag 18 mei: Vogeltjes in de nestkast ringen

Auteur

kvanderweide