MUSIC4ALL geeft optreden in Beatrixoord

HAREN

4ALL Haren gaf dinsdag 20 maart een optreden in de prachtige concertzaal 'de Uithoek' in het revalidatiecentrum Beatrixoord in Haren. Het was een buitengewoon drukke en leuke dag voor alle betrokkenen.

De nieuwe shirts lagen klaar en een kleurige groep van 39 leden kwam het podium op. Gasten vanuit Beatrixoord en vanuit de eigen geleding zaten enthousiast klaar en kregen een enthousiaste en vrolijke voorstelling te zien.

Na de pauze spelen de PCC begeleiders een paar nummers. 'No roots' met zangeres docentstudent Eileen was schitterend! Tot slot, uiteraard, het clublied 'Wij blijven vrienden' sloot een mooi optreden af. Alle deelnemers kregen van de organisatie van Beatrixoord een mooie roos.

Wilt u de einduitvoering op vrijdag 20 april bijwonen? Kaarten zijn via de website van MUSIC4AAL verkrijgbaar: www.music4allharen.nl


Auteur

Redacteur