Oefenen in liefde - als er geen wij is

HAREN

Midden in de landelijke Autismeweek, woensdagavond 4 april, vindt bij boekhandel Boomker de noordelijke boekpresentatie plaats van "Oefenen in liefde - als er geen wij is ", door Marieke van Nimwegen. Het betreft een autobiografisch verhaal over de bijzondere liefde tussen een vrouw die vooral verbinding zoekt en een man die het Syndroom van Asperger blijkt te hebben. Eerlijk en genuanceerd, liefdevol maar niet sentimenteel beschreven in een bijzondere, persoonlijke stijl.

De avond begint met een korte inleiding door drs. Willy Bosga, deskundige op het gebied van Asperger. Daarna vertelt Marieke van Nimwegen over haar boek. De lezingen worden omlijst door pianospel van Gerard van Nimwegen. Datum: woensdag 4 april Tijd: 20:00 uur Plaats: boekhandel Boomker Entree: 6 euro Aanmelden gewenst via boomkernieuws@boomker.nl

Auteur

kvanderweide