Energiespreekuur: Energie Informatiemarkt

HAREN

Op vrijdag 30 maart van 19:30 tot 20:30 wordt er opnieuw een Energiespreekuur gehouden in ‘t Clockhuys in Haren (voorruimte bibliotheek aan het einde van de lange tafel).

Het maart spreekuur wordt gebruikt om vragen te bespreken die bezoekers van de goed bezochte Energie Informatiemarkt in De Mellenshorst van afgelopen zaterdag 24 maart door de drukte niet kwijt konden. Het spreekuur is bedoeld voor alle vragen over energie, energiebesparing in huis en het zelf duurzaam opwekken van energie. U kunt ook ter plekke lid worden van de lokale energiecoöperatie ”Grunneger Power” het alternatief voor de commerciële energiebedrijven. Het spreekuur is een aanvulling op het gemeentelijke digitale energieloket (www.energieloket-groningen.nl/gemeente/haren). Het is voor mensen die liever persoonlijk hun vraag stellen. Op het spreekuur kunnen ook vragen worden gesteld die op het digitale loket niet beantwoord worden. Het Energiespreekuur is een initiatief van Transition Town Haren in samenwerking met energiecoöperatie Grunneger Power en wordt maandelijks gehouden op elke laatste vrijdag van de maand met uitzondering van december. Vragen over energie kunnen ook alvast van tevoren gesteld worden door een mail te sturen naar transitiontownharen@gmail.com

Auteur

admin