Kaartverkoop komisch theaterspektakel Hotel Zigterman live

Haren

Vanaf 3 april kunnen er kaarten worden gekocht voor alle drie de voorstellingen die gemaakt worden in het kader van theaterspektakel Hotel Zigterman. Kaarten voor de prologen kosten €10,00 per stuk, een kaartje voor het theaterspektakel in de openlucht €17,50. Als u in één keer voor alle drie de voorstellingen kaarten koopt, betaalt u slechts €32,50 voor het totaalpakket. Kaarten kunnen o.a. worden gekocht via de website www.hotelzigterman.nl.

Over Hotel Zigterman

‘De soep is altijd veel te zout

De lakens altijd vies

Maar die zijn lang zo smerig niet

Als ’t bestek en het servies!’

U bent van harte uitgenodigd op de bruiloft van het jonge paar Graceland Veldhuizen en Tobias Kregel in Hotel Zigterman. Als gevolg van een uit de hand gelopen studiesessie (over de voortplantings) worden zij in de echt verbonden tot de dood hen scheidt, maar ook de familie Veldhuizen en de familie Kregel zijn vanaf deze bijzondere dag voor altijd tot elkaar veroordeeld.

Het theaterspektakel Hotel Zigterman wordt voorafgegaan door twee prologen waar u eerst de familie Veldhuizen ontmoet, een volkse familie uit Slochteren bestaande uit Jackson, Patricia, en hun dochter Graceland. Vervolgens maakt u kennis met Tobias Kregel en zijn vaders, Victor en Hugo, die op stand leven in Menterwolde. De trouwerij volg kort daarop in Hotel Zigterman in Hoogezand-Sappemeer.

De makers

De scripts voor de voorstellingen zijn geschreven door Jan Veldman, de kersverse winnaar vaan de K. ter Laanprijs. De regie is in handen van Albert Secuur. Miranda Bolhuis, Marieke Klooster en Theo de Groot zijn maar enkele van de vele Groninger sterspelers die rollen vertolken in de stukken. Bovendien speelt een enorme hoeveelheid aan amateurspelers in de regio mee. In mei en juni spelen twee prologen in dorpshuizen door de hele gemeente. Eind juni en begin juli speelt het spektakelstuk Hotel Zigterman op locatie in de openlucht in Hoogezand-Sappemeer.

De drie voorstellingen worden gespeeld op de volgende data:

Do 10 t/m za 12 mei en do 17 t/m za 19 mei (proloog 1: De Veldhuizens)

Do 31 mei t/m za 2 juni en do 7 t/m za 9 juni (proloog 2: De Kregels)

Do 28 t/m za 30 juni en do 5 t/m za 7 juli (slotspektakel Hotel Zigterman)

Kaartverkoop

Kaarten voor alle drie de voorstellingen kunnen vanaf 3 april worden gekocht via de website www.hotelzigterman.nl. De kaartverkoop wordt mogelijk gemaakt door het Kielzog, en aldaar kunnen dan ook fysieke kaarten worden gekocht (Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand) en kan telefonisch (T: 0598 373 777) worden gereserveerd.

De prologen worden gespeeld in dorpshuizen en café's in Midden-Groningen, het theaterspektakel zal te zien zijn op locatie in de openlucht: het Adriaan Tripbos in Sappemeer.

Aanvang is om 20.00

Meer informatie, exacte locaties en het laatste nieuws over Theaterspektakel Hotel Zigterman is te vinden via www.facebook.com/hotelzigterman en www.hotelzigterman.nl


Auteur

Redacteur