VV Gorecht collecteert voor Fonds Gehandicapten Sport

HAREN

Deze week gaat de landelijke collecteweek van het Fonds Gehandicapten Sport ook in Haren van start. Deze instantie zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. VV Gorecht weer uit ervaring hoe belangrijk het sporten is voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, daarom zet de voetbalvereniging zich in om te gaan collecteren.

U kunt VV Gorecht onder andere tegen komen op vrijdagmiddag 6 april tijdens de markt op het Raadhuisplein, op zaterdagochtend 7 april bij de Jumbo’s in Haren en door de week bij u aan de deur. Uiteraard kunt u ook voor informatie bij VV Gorecht terecht over het aangepast voetballen. Meer informatie vindt u ook op www.vvgorecht.nl/g-voetbal.

Auteur

admin