Nieuwe fietsgroep in Haren

HAREN

Vorig jaar zijn zes enthousiaste racefietsers begonnen met 70 km fietsen op de vrijdagmiddag, om aansluitend het verloren vocht weer aan te vullen in café de Zaak. Deze combinatie van samen fietsen met een gezellige nazit in Café de Zaak blijkt een succes. De fietsgroep is snel gegroeid naar 20 fietsers op de vrijdagmiddag.

Arend Moesker: „De naam TGIF (Thank God Its Friday) van deze groep was geboren en we hebben hiervoor een mooi fietstenue ontworpen. Op Goede Vrijdag werd een prachtig giro-roze TGIF tenue gepresenteerd in Café de Zaak en is ons tweede seizoen van start gegaan. Graag bedanken we onze sponsoren; Café de Zaak, PJ Brouwer meubelmakerij, aXiair, Jeroen de Grijs assurantiën en hypotheken en RBL, voor alle hulp en ondersteuning!”


Auteur

Redacteur