Benefietconcert voor Stichting Walk On

REGIO

Er vindt een benefietconcert plaats op vrijdag 13 april bij het Van der Valk Hotel in Zuidbroek georganiseerd voor en door Stichting Walk On. Er worden optredens verzorgd door: Alloway, Burdy, Liza Santanera, Oes, Lars Koehoorn en Pieter van der Zweep.

Alloway, een coverband uit Winschoten die hits van toen en nu spelen. Burdy, de geboren entertainer uit Groningen. Liza Santanera, ooit begonnen bij de Soundmixshow en heeft nu een solo-carrière opgebouwd. Oes (bekend van the Voice) zingt Nederlandstalige nummers op een internationale beat. Lars Koehoorn, een jong aanstormend singer-songwriter talent uit Winschoten en ‘last but not least‘ Pieter van der Zweep uit Groningen: een veelbelovend Nederlands talent en wordt ook wel dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd. Al deze artiesten zullen de bezoekers, belangeloos, een avondvullend programma bezorgen bij het Van der Valk Hotel in Zuidbroek, welke een zaal beschikbaar heeft gesteld. EHBO-vereniging Noordbroek is vrijwillig aanwezig om een eventuele pleister te plakken en het licht en geluid wordt verzorgd door Ter Veer Licht en Geluid uit Noordbroek. De opbrengsten komen ten goede aan Stichting Walk

Over Stichting Walk On

Stichting Walk On is opgericht in maart 2016 en zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Mensen met een dwarslaesie zijn vandaag de dag ‘veroordeeld’ tot hun rolstoel en de Stichting Walk On zet zich in om de politiek en de zorgverzekeraars ervan te overtuigen dat deze veroordeling achterhaald is. Met behulp van een exoskelet kan een dwarslaesiepatiënt weer leren lopen! Datum: vrijdag 13 april 2018 Locatie: Van der Valk hotel Zuidbroek, Burgermeester Omtaweg 4 Zuidbroek Aanvang: 20.00 uur Zaal open: 19.00 uur Tickets zijn te verkrijgen via www.flextickets.nl/stichtingwalkon of bel naar de voorzitter van de stichting, Ria Jager, via telefoonnummer: 06-16 35 49 89 Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel doneren aan Stichting Walk On? Dat kan heel eenvoudig via de doneer-knop op de website www.stichting-walk-on.org of op de Facebookpagina van Stichting Walk On.

Auteur

admin