Lezing over aanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen

HAREN

Groei & Bloei afd. Haren/Eelde houdt op donderdag 19 april voor leden en niet-leden eenlezing in het Witte Kerkje in Haren. De spreker is Ruurd van Donkelaar uit Koekange, waar hij samen met zijn vrouw een eigen bedrijf in groenadvies heeft. De lezing gaat over de aanleg en het onderhoud van natuurlijke tuinen.

Natuurlijke tuinen worden steeds belangrijker voor het behoud van onze inheemse flora en fauna, nu de natuur steeds verder plaats moet maken voor oprukkende dorpen en steden. Hoewel een natuurlijke tuin redelijk onderhoudsarm is, moet er toch wel onderhoud worden gepleegd. Deze lezing valt mooi samen met het nationale bijentelweekend op 21 en 22 april. Voor verdere informatie zie: www.haren.groei.nl De kerk is open vanaf 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur Het Witte Kerkje, Jachtlaan 11 Haren

Auteur

admin