Start ICT Empower Project

HAREN

Stichting Empower Yourself start op maandag 30 april met een 14 weken durende training in ICT vaardigheden en vaardigheden in persoonlijke ontwikkeling.

Stichting Empower Yourself: „We gaan aan de slag met ICT theorie en praktijk. In de laatste vier weken van de training kan je de geleerde vaardigheden inzetten bij een bedrijf. Bij succesvolle afronding van de training ben je in het bezit van een drie ICT certificaten. We richten ons in dit project in het bijzonder op mensen met een stoornis uit het autistisch spectrum en nieuwe Nederlanders.”

Stichting Empower Yourself

Stichting Empower Yourself is een jonge stichting met als missie mensen teampoweren. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Alleen soms raken die door verschillende redenen op de achtergrond. Sommige mensen hebben hierdoor een afstand tot de maatschappij. De oprichtster van Stichting Empower Yourself, Margarita Gonzalez kan hier als migrant over meepraten.

Start ICT Empower Project

Het project start op 30 april. In de week van 16 april starten de assessments. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar marcelle.niland@stichtingempoweryourself.com en/of bezoek de site www.stichtingempower-

yourself.com


Auteur

Redacteur