24-uurs Rieshoek Marathon Actie

NOORDLAREN

De Rieshoek heeft afgelopen periode niet stil gezeten. Op 14 en 15 april vindt er de volgende crowdfundingsactie plaats: een 24-uurs Marathon Actie op het terrein van de ijsbaan achter de Riesoek. Op elk uur zijn er verschillende sportieve activiteiten te doen.

De Rieshoek startte 10 maart met de crowdfundingsactie t.b.v. de aankoop en het behoud van de Rieshoek, met daarbij een optreden van het dorpskoor en de onthulling van ‘de Rieshoekmeter’. Op deze meter kan iedereen zien hoeveel geld er tussentijds is binnengekomen met de actie, www.crowdfunding-derieshoek.nl. Er is geflyerd is het dorp en in de directe omgeving, de gemeenteraad van Haren is op werkbezoek geweest en op 30 maart vond er een kunstveiling plaats waar kunstwerken werden geveild en foto’s op hout van kinderen van kinderdagverblijf Oki (die ook in de Rieshoek gehuisvest is) werden verkocht aan opa’s, oma’s en ouders. Op 4 en 11 april zijn er informatie-avonden voor ondernemers en inwoners uit Noordlaren, waarin o.a. meer achtergrondinformatie wordt gedeeld over de exploitatie van het gebouw op langere termijn, na aanschaf van het gebouw.

24-uurs Rieshoek Marathon Actie

Op 14 en 15 april vindt er gedurende 24 uur een Marathon Actie plaats op de ijsbaan van Noordlaren (achter de Rieshoek). Er zijn mooie activiteiten gepland voor deze actie, zoals handbiken, een skelterrace voor kinderen, bootcampactiviteiten, fietsen, hardlopen, voetballen, wandelen met honden,steppen en rollerskiën. De start van de marathon is op zaterdag 14 april om 16:00 uur en duurt tot en met zondag 15 april 16:00 uur. Wil je deelnemen aan de diverse activieteiten? Dan kan je je opgeven via rieshoek.noordlaren@gmail.com. Voor meer informatie zie de Facebookpagina van de Rieshoek

Auteur

admin