Private Style is verhuisd naar de Brinkhorst

HAREN

Private Style, dé modewinkel met exclusieve damesmode en het bijzondere, onderscheidende concept is verhuisd van de Rijksstraatweg naar Brinkhorst 7 in Haren. Voortaan heet het enthousiaste en professionele team u van harte welkom op deze nieuwe locatie, waar de klant centraal staat en wordt voorzien van persoonlijk advies in mode, stijl en kleur.

Eigenares Stien Brouwer: „Ik word mijn hele hele leven al geïnspireerd door modeland Italië. Tijdens mijn fashionreizen naar Milaan doet ik veel inspiratie op en vertaal dat naar de wensen van de Nederlandse fashiondames.”

Om de klanten te laten kennis maken met de nieuwe vestiging én de nieuwste voorjaar/zomer collectie, ontvangt iedere klant een welkom cheque bij haar aankoop.

Het team verwelkomt u graag aan de Brinkhorst 7 in Haren.


Auteur

Redacteur