Een bijzondere Koningsdag - prijsvraag

HAREN

Haren viert dit jaar een bijzondere Koningsdag. Oranjevereniging Haren pakt uit met tal van bijzondere activiteiten, waaronder een prijsvraag.

Koning Willem-Alexander viert zijn eerste lustrum. Vooral bijzonder, omdat de Koning op bezoek komt in de stad Groningen. Daardoor gaan de gedachten terug naar 1990 toen de koninklijke familie Koninginnedag kwam vieren in Haren. Oranjevereniging Haren laat dat herbeleven door in de week voor Koningsdag twintig portretten van toen in de etalages van winkels in Haren te laten zien. Twintig keer de kans om Koning Willem-Alexander daarop tegen te komen.

Dat is meteen een leuke prijsvraag: hoe vaak komt onze huidige koning voor op de foto’s? Heb je het goede antwoord gevonden? Stuur dan uiterlijk 28 april een mailtje naar koningsdagharen@gmail.com of gooi een briefje in de bus bij makelaar Lieberom aan de Rijksstraatweg 131-A in Haren. Vermeld naam, adres en telefoonnummer (max. 1 inzending per persoon). Onder de goede inzendingen worden drie prijzen verloot (over de uitslag wordt niet in discussie gegaan).

Het programma van Koningsdag leest u op regio 7


Auteur

Redacteur