Het nieuwe boek van Ineke Wielinga uit Haren is verschenen

HAREN

Dat dementie ook een schoonheid kent, wordt met het nieuwe boek van Ineke Wielinga bewezen. ‘Wisselend bewolkt met zonnige perioden - Een andere kijk op dementie' van Ineke Wielinga is verschenen bij Uitgeverij Boekscout.

Kun je leren van je demente medemens? Ben je nieuwsgierig naar een andere realiteit? In deze wereld die bolstaat van nepnieuws is het een verademing om de puurheid van mensen met dementie te ervaren. Mensen die volledig in het ‘hier en nu’ leven. Mindfull noemen we dat. Schrijven speelt in het leven van Ineke Wielinga (1956) een grote rol. Dat is altijd zo geweest. Als kind, puber en volwassene schreef ze gedichten, toneelstukken en verhalen. En nu verschijnt haar eerste boek. Een boek dat zij wel moest schrijven. Over de schoonheid van dementie. Een kant die onderbelicht is en waarin zij de lezer graag wil meenemen. Titel: Wisselend bewolkt met zonnige perioden - Een andere kijk op dementie Auteur: Ineke Wielinga ISBN: 9789402244274 Verkoopprijs: € 14,99

Auteur

admin