Een droom die uitkomt

HAREN

Een droom is werkelijkheid geworden voor Bert. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen.

Bert vertelt enthousiast: "Ik kon het eerst niet geloven. Wat ik met het geldbedrag ga doen, weet ik nog niet. Ik laat het eerst nog even bezinken. Wel geef ik in ieder geval iets aan mijn kinderen."

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.


Auteur

Redacteur