VWDTP doet ook dit jaar weer mee met het Eredivisie zeilen

HAREN

VWDTP doet ook dit jaar weer mee met het Eredivisie zeilen. Vereniging Watersport De Twee Provinciën te Haren heeft zich ook dit jaar weer geselecteerd om mee te doen voor het landskampioenschap. De 1e speelronde vindt plaats op 13, 14 en 15 april.

15 toonaangevende watersportverenigingen in Nederland strijden in vijf competitierondes om het landskampioenschap. De vier winnende verenigingen plaatsen zich voor de internationale Sailing Champions Leaque. Afgelopen jaar is VWDTP geëindigd op de 4e plaats. Er wordt met vier bemanningsleden in een kleine kajuit- raceboot J70 gevaren. Ieder team vaart in dezelfde boot. De selectie binnen VWDTP is van de winter bekend gemaakt en er wordt, door een groep van zes zeilers, al hard getraind om zich klaar te maken voor de 1e speelronde op 13, 14 en 15 april op het Weerwater te Almere. De wedstrijden zijn online te volgen via www.eredivisiezeilen.nl

Auteur

admin